Werken bij Stichting Orion

 

Op onze scholen voor speciaal onderwijs werken leerkrachten en onderwijsondersteuners die optimisme en levenskracht uitstralen. Onze medewerkers staan stevig in hun schoenen en hebben een drive om voor leerlingen écht het verschil te maken.  

Wij bieden onze leerlingen een stabiele, veilige leeromgeving waar men positief en met respect met elkaar omgaat en waar alle medewerkers gericht zijn op het ontwikkelen van de talenten van de leerling. Wil jij ook voor leerlingen het verschil maken? Bij Orion is altijd plek voor talent! Bezoek onze vacaturepagina of neem direct contact op voor algemene informatie via info@orion.nl.

 


 

Er is bij Orion altijd plek voor zij-instromers! 

Ben je al een tijdje aan het nadenken over de volgende stap in je loopbaan waarbij je écht het verschil kunt maken? Zou jij een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? En denk je erover na hoe het zou zijn om voor de klas te staan? Ben jij die doorzetter die in het bezit is van een afgeronde bachelor opleiding op hbo- of universitair niveau? Dan kun je direct bij ons aan de slag als zij-instromer en werken en leren combineren! Op deze manier kun je gelijk van start én meteen bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding tijdens het leerwerktraject. 

De Pabo HvA biedt de route speciaal (basis)onderwijs aan voor zij-instromers die al een hbo- of universitair diploma hebben. Dit in nauwe samenwerking met de schoolbesturen Orion, Kolom en de PI-scholen. Wil je naar aanleiding van onderstaande brochure meer informatie of gelijk kennismaken? Neem dan contact op met Monica de Wit, 06-43254179 of via m.dewit@orion.nl.
 

Lees hier de brochure voor meer informatie toegespitst op zij-instromers in het speciaal onderwijs