Werken bij Stichting Orion

 

Op onze scholen voor speciaal onderwijs werken leerkrachten en onderwijsondersteuners die optimisme en levenskracht uitstralen. Onze medewerkers staan stevig in hun schoenen en hebben een drive om voor leerlingen écht het verschil te maken.  

Wij bieden onze leerlingen een stabiele, veilige leeromgeving waar men positief en met respect met elkaar omgaat en waar alle medewerkers gericht zijn op het ontwikkelen van de talenten van de leerling. Wil jij ook voor leerlingen het verschil maken? Bij Orion is altijd plek voor talent! Bezoek onze vacaturepagina of neem direct contact op voor algemene informatie via info@orion.nl.

 


 

Er is bij Orion altijd plek voor zij-instromers! 

Ben je al een tijdje aan het nadenken over de volgende stap in je loopbaan waarbij je écht het verschil kunt maken? Zou jij een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? En denk je erover na hoe het zou zijn om voor de klas te staan? Ben jij die doorzetter die in het bezit is van een afgeronde bachelor opleiding op hbo- of universitair niveau? Dan kun je zo bij ons aan de slag als zij-instromer en kun je werken en leren combineren. Op deze manier kun je gelijk starten én al direct bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen.

Je krijgt goede begeleiding tijdens het leerwerktraject. De opleiding is samen met de HvA toegespitst op zij-instromers werkzaam in het speciaal onderwijs.
 

Lees hier de brochure voor meer informatie toegespitst op zij-instromers in het speciaal onderwijs