Drostenburg wint regionale onderwijsprijs van Noord-Holland!

Drostenburg wint regionale onderwijsprijs van Noord-Holland!

10 februari 2022 Redactie Orion

Yes, hij is binnen! Supertrots zijn wij op Drostenburg, Esther Niemans en Anja van der Meulen die de 1e prijs in de regionale editie van de Nationale Onderwijsprijs (provincie Noord-Holland) hebben binnengesleept met de leergang 'Gewoon iets Anders'. Heel verdiend, omdat zij er in al die jaren een geweldig instrument voor onze school van hebben gemaakt.

Aandacht voor onderwijs met stichting Nationale Onderwijsweek

Gisteren maakte Natasja Groothuismink, wethouder van o.a. Onderwijs, Werk en Inkomen van Zaandam, bekend wie van de genomineerden de prijs had gewonnen. 

De Noord-Hollandse Onderwijsprijs wordt elke twee jaar uitgereikt en is een initiatief van de provincie Noord-Holland en de Stichting Nationale Onderwijsweek. Met de Nationale Onderwijsprijs vraagt stichting Nationale Onderwijsweek aandacht voor het onderwijs. Bijzondere projecten worden in de schijnwerpers gezet. Zo laat de organisatie zien hoe veelzijdig het Nederlandse onderwijs is en met hoeveel inzet en enthousiasme er wordt gewerkt. De feestelijke ontknoping, waarbij alle provinciale winnaars uit primair en voortgezet onderwijs aanwezig zijn, vindt plaats tijdens de landelijke finale in maart 2022. 

Bekijk hier het filmpje over de leergang 'Gewoon wat anders'