Expertisecentrum

                                                 
Expertisecentrum Orion

Het Expertisecentrum Orion is graag uw vraagbaak voor leerlingen die in het regulier onderwijs zitten en daar speciale zorg of ondersteuning nodig hebben.

Heeft u vraagstukken als het gaat om leerlingen met speciale onderwijsbehoeften en wilt u deze leerling ook het beste bieden? Dan bent u bij het expertisecentrum van Orion aan het juiste adres. Denk hierbij aan een qua gedrag moeilijke leerling, moeilijk lerende en/of bijvoorbeeld langdurig zieke leerlingen.

Graag willen we onze expertise aanbieden. We kunnen adviseren of begeleiding geven aan een leerling, een leerkracht coachen, een training geven aan een team of een crisisinterventie doen. Ook denken wij graag mee over de zorgcultuur of andere vragen waar u mee zit!

Meer informatie over het Expertisecentrum Orion vindt u op bovenstaand tabblad. U kunt ook contact opnemen met Maaike van Bakkum. Zij zet zich, als coördinator van ons expertisecentrum in voor een duurzame samenwerking met andere scholen. Zij kan u ook in contact brengen met de juiste personen binnen Orion. 

Expertisecentrum Orion * Maaike van Bakkum
Bijlmerdreef 1289-2 * 1103TV Amsterdam
06 57 97 80 74 * expertisecentrum@orion.nl 

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons!

Expertisecentrum Orion * Maaike van Bakkum
Bijlmerdreef 1289-2 * 1103 TV Amsterdam
06 57 97 80 74 * expertisecentrum@orion.nl 
Comments