Leraar24 en Registerleraar.nl

Geplaatst 12 sep. 2014 03:07 door Jelka Bröcheler   [ 15 sep. 2014 02:51 bijgewerkt ]
De Onderwijscoöperatie is er vanvoor en door de leraar. Dat is het uitgangspunt. Daarom werkt de Onderwijscoöperatie samen met mensen die zij vertegenwoordigt: leraren in het basis-. voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. De oprichting in 2011 is een initiatief geweest van de vijf belangrijkste onderwijsorganisaties. Samen met leraren werkt de Onderwijscoöperatie aan de kwaliteit van onderwijs.

Eén van de speerpunten op dit moment is het registreren en bijhouden van de professionele ontwikkeling van de leerkracht in het registerleraar.nl.Wat is dit register eigenlijk?
Registerleraar.nl is een register van, voor en door leraren. Met de registratie geef je aan dat jij je blijft ontwikkelen. Je draagt bij aan een sterke beroepsgroep. Leerlingen, ouders, collega's en schoolleiding kunnen vertrouwen op de kwaliteit van een registerleraar. Bij jou is het onderwijs in goede handen. Bekijk de presentatie over Registerleraar.nl.

Een ander belangrijk onderdeel van de Onderwijscoöperatie is Leraar24.nl

Wat is leraar24 eigenlijk?
Leraar24 is een etalage van goede voorbeelden voor leraren die inspiratie zoeken of die willen weten hoe collega's met bepaalde materie omgaan. Leraar24 bestaat uit video's en dossiers over de meest uiteenlopende onderwerpen. In de video's zijn leraren aan het woord. Leraren bepalen mede de inhoud van de video's. Zij kunnen op video's reageren en ideeën voor video's insturen. Lees meer over Leraar24.

     

                  

Ċ
Jelka Bröcheler,
15 sep. 2014 02:46
Ċ
Jelka Bröcheler,
12 sep. 2014 03:07
Comments