Actueel

 • Vacature AVO groepsleraar/stagebegeleider Orion College Zuid  Ben jij de gedreven, nieuwsgierige en ondernemende onderwijsprofessional die zich continue wil blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijs en zorg. Je hebt een hart voor onze leerlingen, die moeilijkheden met gedrag ervaren. Daarnaast ben je onderwijsbevoegd en heb je aantoonbare affiniteit met speciaal voortgezet onderwijs.Kom dan bij ons werken op Orion College Zuid!Wij zijn een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. We bieden onderwijs binnen het uitstroomprofiel arbeid (praktijkonderwijs en MBO-1 onderwijs). Maar dat doe je niet alleen! Met het coachingstraject en de ondersteunende zorgstructuur binnen de school ga je aan de slag.Voor meer informatie klik hier!
  Geplaatst door Jelka Bröcheler
 • Vacature thuisdocent Het expertisecentrum van stichting Orion Amsterdam zoekt ter ondersteuning van chronisch zieke leerlingen die vanwege hun (sterk) verminderde belastbaarheid voor langere tijd niet (volledig) naar school kunnen een:Eerstegraads Thuisdocentwiskunde/natuurkunde voorzieke leerlingen in het VOKlik hier voor meer informatie
  Geplaatst 19 apr. 2018 08:39 door Jelka Bröcheler
 • Van Koetsveldschool pionier Seksuele vorming Aldus het NRC! En daar zijn we natuurlijk onwijs trots op!Daar staat te lezen:‘Excellente’ Van KoetsveldschoolEen Amsterdamse school is ‘excellent’ door de wijze waarop seksuele vorming wordt gegeven. De VO-raad is tegen zo’n ‘Michelinster’.Juf Lotte heeft een houten bord voor zich staan, waar ze steeds een ander plaatje in schuift. Van een meisje met krokodillentranen, een brede grijns, een rood aangelopen hoofd. De elf kinderen uit de kring moeten bij elk plaatje zeggen hoe dat meisje zich voelt. Is ze woest, boos, bang, verdrietig of blij?Klik hier en lees hier het hele artikel.
  Geplaatst 26 mrt. 2018 08:50 door Jelka Bröcheler
 • Stakingsdag = scholingsdag! Kom morgen naar het onderwijsevent van Orion @Meervaart AmsterdamMeer informatie: www.expertisecentrumorion.nl/event
  Geplaatst 13 mrt. 2018 02:01 door Jelka Bröcheler
 • Vacature gedragsdeskundige/orthopedagoog In verband met wat verschuivingen in ons multidisciplinaire team, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega gedragsdeskundige / orthopedagoog voor 1,0 Fte (dagen in overleg). In samenwerking met collega gedragskundigen worden begeleidingstaken van leerlingen en leerkrachten verdeeld en de interventies. Daarnaast is het uitvoeren van onderzoek, verslaglegging en advies (intern aan de CvB en extern naar partners en ouders) een van de taken. Deze vacature is tijdelijk tot 31-7-2018, waarbij verlenging tot de mogelijkheden behoort.Interesse? Klik hier!
  Geplaatst 4 mrt. 2018 08:01 door Jelka Bröcheler
Berichten 1 - 5 van 245 worden weergegeven. Meer bekijken »