Actueel

 • Leerlijn weerbaarheid en seksuele vorming voor ZML leerlingen Op de Van Koetsveldschool in Amsterdam krijgen de zml-leerlingen lessen over weerbaarheid en seksuele vorming. Deze lessen zijn voor alle cluster 3-leerlingen tussen de vier en twaalf jaar. Sinds 2011 werkt de school samen met Rutgers en onderwijsadviesbureau CED-Groep om deze lessenserie van verantwoorde inhoud te voorzien.Leraar 24 maakte een filmpje bij juf Urmila in de klas.Klik hier om het filmpje te bekijken.
  Geplaatst 24 jul. 2018 15:13 door Jelka Bröcheler
 • Vacature ASS klas Wij zoeken een bijzondere docent voor een bijzondere klas.Ben jij… Iemand die zijn hart bij het speciaal onderwijs heeft liggen? Iemand die in speciale leerlingen de uitdaging ziet? Iemand die graag samenwerkt?Dan ben jij degene die wij zoeken!In 2016 zijn we begonnen met één ass-instroomklas. We zagen dat er leerlingen waren opschool die (in eerste instantie) meer begeleiding nodig hadden om tot ontwikkeling te komen.Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen dat we uit gaan breiden naar meer klassen.Meer info? Klik hier!
  Geplaatst 24 jul. 2018 14:17 door Jelka Bröcheler
 • Vakbekwaam schoolleiders geslaagd! Trots zijn wij op onze geslaagden van de opleiding Vakbekwaam Schoolleider! Gefeliciteerd Kelly, Desiree, Maaike, Anouk en Michel!
  Geplaatst 24 jul. 2018 03:59 door Jelka Bröcheler
 • Vacature docent consumptieve technieken Op Orion College Zuidoost zijn ze op zoek naar een docent Consumptieve technieken. Je bent een gedreven, nieuwsgierige en ondernemende onderwijsprofessional die zich continue wil blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijs in consumptieve techniek en zorg. Je hebt een hart voor onze leerlingen en hebt aantoonbare affiniteit met speciaal (voortgezet) onderwijs.Aarzel niet langer! Solliciteer direct!Voor meer informatie klik hier!
  Geplaatst 24 jul. 2018 15:30 door Jelka Bröcheler
 • Een dag uit het leven van Lid Raad van Toezicht Niels van Tent Van lid van de Raad van Toezicht van Orion Niels van Tent is een portret gemaakt door zijn werkgever Ebbinge. Bekijk hier het filmpje en zie hoe een werkdag uit zijn leven er uit ziet.
  Geplaatst 19 jun. 2018 02:07 door Jelka Bröcheler
Berichten 1 - 5 van 253 worden weergegeven. Meer bekijken »