Actueel

 • Een dip... nieuw blog Vandaag een nieuw blog online van Jenny de Leth - moeder van leerlinge van Drostenburg Brenda. Klik hier om het blog te lezen.
  Geplaatst 14 sep. 2017 01:48 door Jelka Bröcheler
 • Orion in thema bijlage Elsevier Deze keer in de thematische bijlage (pagina 20-21) bij Elsevier een artikel over ons beleid met betrekking een gezonde leefstijl. Lees over de Gerhardschool - de gezondste school van Amsterdam! Directeur Erik Scheerder vertelt over zijn visie op de rol van de school hierin en ook waarom dit juist voor onze leerlingen zo belangrijk is.Klik hier om de bijlage te lezen.
  Geplaatst 11 sep. 2017 08:28 door Jelka Bröcheler
 • Orion tekent Convenant Aanpak Gezond Gewicht Vanuit de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht is een plan van aanpak opgesteld voor gezonde leefstijl voor kinderen in het speciaal onderwijs.Het convenant is samen met de wethouders Van der Burg (Zorg en Welzijn en Sport) en Kukenheim (Diversiteit, Onderwijs en Jeugd) ondertekend op vrijdag 30 juni jl.
  Geplaatst 19 jul. 2017 11:39 door Jelka Bröcheler
 • 293 diploma's en certificaten! In totaal behaalden de Orion leerlingen dit jaar 293 diploma's en certificaten! Dat mag in de krant! En dat doen we dan natuurlijk ook... aanstaande zaterdag staat het paginagroot op de achterpagina van Parool! Alle leerlingen en alle docenten en ondersteuners die hen hier bij geholpen hebben: van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! En nu lekker genieten van de vakantie!
  Geplaatst 19 jul. 2017 05:36 door Jelka Bröcheler
 • Eindstand fietsproject 3.512 Euro voor Kika! Onder de naam Team Speciaal Voor hebben leerlingen van de Orion Colleges van 12 tot en met 16 juni meer dan 400 kilometer fietsen en daarmee geld opgehaald voor Kika. Een reis waarin ze Nederland verkennen, heerlijk fietsen en ook nog een goed doel sponsoren. In totaal haalden zij 3.512 Euro op voor Kika met dit geweldige bedrag!Hartelijk dank aan alle sponsoren en natuurlijk bovenal aan de leerlingen en docenten die deze tocht der tochten hebben gerealiseerd!Op de website stellen de leerlingen zichzelf voor èn staat bovendien een geweldig leuk verslag van meester Cees. Klik hier voor de website.
  Geplaatst 19 jul. 2017 04:39 door Jelka Bröcheler
Berichten 1 - 5 van 217 worden weergegeven. Meer bekijken »