Sportdagen Orion college op het Ronald McDonald centre Only Friends

Geplaatst 18 okt. 2012 13:39 door d.krijger@orion.nl   [ 18 okt. 2012 13:45 bijgewerkt ]
Sportclub Only Friends liet op 5 en 12 juni zo’n 400 leerlingen van het Orion College Noord en West kennismaken met maar liefst dertien verschillende sporten.
Vijftig vrijwilligers van sportclub Only Friends en de school stonden twee dagen lang klaar om de leerlingen te laten kennismaken met diverse sporten waaronder; voetballen, fietsen, fitnessen, handboogschieten, kickboksen, klimmen, honkballen.

Een aantal leerlingen is al lid van Only Friends maar voor veel jongeren was dit een eerste verrassende kennismaking. Ook waren een aantal ouders meegekomen om hun kind aan te moedigen. Zij kregen een rondleiding en reageerden verrast op het moderne Ronald McDonaldSport Centre, en de ruime faciliteiten en hoeveelheid sporten.

Tijn (14) vertelde na afloop enthousiast over atletiek: ‘Ik kan niet zo hard rennen, maar als je in de startblokken staat, is het net of je gelanceerd wordt!’

Bericht in Nieuwsblad Amsterdam Noord:  http://www.noordamsterdamsnieuwsblad.nl/nieuws/551042-kennis-maken-bij-only-friendsComments