Orion scholen 3 weken dicht

Geplaatst 15 mrt. 2020 09:52 door Jelka Bröcheler   [ 16 mrt. 2020 04:46 bijgewerkt ]
Vandaag heeft het kabinet in een spoedberaad besloten dat de scholen voor tenminste drie weken - in ieder geval tot 6 april - gesloten zullen zijn. Dat betekent voor Orion dat alle scholen voor speciaal onderwijs en ook de scholen voor voortgezet speciaal onderwijs gesloten zullen zijn. 

Onze scholen voor speciaal onderwijs SO zijn: Drostenburg, Gerhardschool, Van Detschool, Mr. De Jonghschool en Van Koetsveldschool. Onze scholen voor voortgezet speciaal onderwijs zijn: Orion College Amstel, Orion College Drostenburg, Orion College Noord en Orion College Zuidoost. 

De komende weken zullen de scholen gebruiken om scenario’s uit te werken voor het geval een langere sluiting noodzakelijk blijkt te zijn. Wij rekenen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie en realiseren ons dat we afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rondom het virus. Natuurlijk vraagt dit improvisatie van ons allemaal en zal er de komende dagen een aantal zaken anders gaan dan gepland. Ook hiervoor vragen wij uw begrip. 

Voor specifieke vragen kunt u altijd terecht bij de directeur van de school van uw kinderen.
Meer informatie staat in bijgevoegde brief.
Ċ
Jelka Bröcheler,
16 mrt. 2020 04:46
Ċ
Jelka Bröcheler,
15 mrt. 2020 23:58
Comments