Kom 6 juni naar theatervoorstelling 'Nu ben ik'

Geplaatst 3 jun. 2015 06:38 door Jelka Bröcheler
Stichting Jongeren die het Kunnen (JDK) is in januari 2015 gestart met een pilot-project genaamd “The Voice of Girls"
11 meiden van onze locatie kregen 20 weken lang dans/theater van Project Momentum.
Deze meiden hebben de afgelopen tijd uitstekend hun best gedaan met begeleiding van Akosua en Lorain.
Zij presenteren vol trost hun theatervoorstelling “NU BEN IK” 
Op zaterdag 6 juni bent u van harte welkom om deze dames te supporten om 14.30 uur in No Limit - Geldershoofd 80 Amsterdam.
Toegang is gratis en voor iedereen. 

Project "The voice of girls" biedt meisjes na schooltijd een goede dagbesteding. Veel meisjes hebben na school geen positieve dagbesteding. De risicofactoren voor meisjes buiten school liggen op een ander gebied dan die van de jongens. Denk hierbij aan loverboy's, ongewenste zwangerschap, slachtoffer van fraude praktijken, gebruikt te worden voor criminele praktijken, criminaliteit enz. In augustus 2015 wil JDK een meisjesgroep opstarten en daar hebben ze uw hulp voor nodig. JDK wil 3 (sport)activiteiten aanbieden die deze meisjes zal ontwikkelen op verschillende gebieden zoals:reguleren van agressie, een positief zelfbeeld, weerbaarheid, empowerment enz. JDK zal het zijn missie maken om deze meisjes een stem te geven en met uw donatie komen wij dichter bij ons doel. Wij zullen streven naar sterke, onafhankelijke vrouwen die weten wat zij waard zijn en geen genoegen zullen nemen met minder. Kortom Meisjes die het Kunnen! Helpt u mee om deze kwetsbare specifieke doelgroep een passende rol te geven in deze moeilijke maatschappij.

Stichting JDK is een actie gestart om het project “The Voice of Girls” voor volgend schooljaar te realiseren. Wilt u deze actie steunen….? Klik hier  Elke bedrag is welkom. Bij een bedrag boven de € 20,- krijgt u een T-shirt van de stichting.


Ċ
Jelka Bröcheler,
3 jun. 2015 06:38
Comments