Joël Veltman leest voor...

Geplaatst 28 jan. 2014 05:29 door Jelka Bröcheler   [ 28 jan. 2014 05:47 bijgewerkt ]
Joël Veltman
Maandagmiddag (27-01) heeft in het kader van de Nationale Voorleesdagen, Joël Veltman (rechter centrum verdediger van Ajax) zowel aan de onderbouw als aan de bovenbouw van de Coronelschool - Orion school voor langdurig zieke kinderen - voorgelezen. De inpandige groepen van de Alexander Roozendaalschool zijn daar natuurlijk ook bij aanwezig geweest.

Joël is niet alleen een prima voetballer maar kan ook nog eens goed voorlezen. Het was voor hem de eerste keer en hij vond het bijna net zo spannend als voor 50.000 supporters voetballen. Hij had een leuke en geduldige manier van omgaan met de kinderen. Na het voorlezen mochten de kinderen hem allerlei vragen stellen, deelde hij posters, stickers, vlaggetjes en handtekeningen uit. Voor iedereen was het zeer geslaagd. Bedankt Joël en Ajax Foundation voor de geweldige middag!

Verder heeft de Coronelschool tijdens de Nationale Voorleesdagen een voorleesestafette georganiseerd. Gedurende deze dagen wordt er iedere ochtend niet door de leerkrachten voorgelezen (die lezen toch al elke dag voor) maar door de andere medewerkers van de school. De nieuwe voorlezer gaat verder waar de oude is gebleven en dat biedt voor de kinderen een leuke afwisseling.


  Comments