Geslaagd? Gefeliciteerd leerlingen Orion College!

Geplaatst 6 jul. 2013 04:27 door d.krijger@orion.nl
Meer dan 300 certificaten en diploma's zijn afgelopen weken uitgereikt aan leerlingen van het Orion College. Er is hard gewerkt op het diploma of certificaat te halen door de leerlingen. Sommige leerlingen doen deelcertificaten om op die manier de kans op een diploma te vergroten. 
Nieuw is dit jaar het diploma Jeugd Sport Begeleider. Acht  leerlingen van Orion Noord en Zuid hebben dit certificaat gekregen. Hiervoor hebben de leerlingen als eindopdracht lesgegeven aan basisschool "De Meander". De uitdaging was om aan groep 3 een volledig lesuur les te geven waarbij in 2 tallen verschillende lessen werden gegeven. De cursus bestond uit 9 contactmomenten tijdens en na school waarbij o.a. gekeken werd naar de gemaakte lesvoorbereidingen, aanwezigheid en de sportieve houding die bij deze cursus past. Mede door de inzet van de sportdocent en de samenwerking met DMO is er voor deze leerlingen een mogelijkheid gecreëerd om zich verder te ontwikkeling in de sport.

Nieuwsgierig welke leerlingen zijn geslaagd waarvoor? Kijk hier in de felicitatie-advertentie van het Parool (verschijningsdatum 8 juli 2013)Comments