Bruggen bouwen op 20 juni

Geplaatst 11 jun. 2015 04:31 door Jelka Bröcheler
Op zaterdag 20 juni organiseert Virgil Tevreden - oprichter/coördinator Stichting Jongeren die het Kunnen - een gratis buurtevenement in Amsterdam Zuidoost 'Bruggen bouwen in Southeast' voor bewoners, lokale ondernemers en overheidsinstanties met als doel met elkaar in verbinding te komen.

Virgil: ''Na maanden van intensieve voorbereiding is het bijna zover! Naast hapjes en drankjes kan iedereen deelnemen aan diverse workshops - zowel sportieve als educatieve workshops - die allemaal interactief zijn, zodat mensen met elkaar in gesprek komen. Ik ben er trots op dat we met al deze mensen en instanties zo'n geweldig programma kunnen neerzetten. Voor mijn jongeren - een hele kwetsbare doelgroep - een gelegenheid om zichzelf van een hele andere kant te laten zien. Zij zijn namelijk nauw betrokken bij de organisatie van het evenement'
We hebben dit georganiseerd omdat we de leefbaarheid en de buurtparticipatie te vergroten en op een constructieve manier kennis te maken met elkaar en met de overheidsinstanties.

Op zaterdag 20 juni 2015 kan iedereen deelnemen aan diverse interactieve workshops in de vorm van sport en educatie. Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door de politie, de brandweer en het legerkazerne. Daarnaast heeft u ook deze keus om deel te nemen aan voetbal, kickbox, dans en bootcamp. Vergeet dus niet om sportkleding mee te nemen!

Wij hebben ook gedacht aan hen die om de een of andere reden niet willen/kunnen deelnemen aan de sportenactiviteiten maar wel willen participeren. Voor deze groep zijn er educatieve workshops over autisme, ADHD, gedragsproblemen en verstandelijke beperking. Voor alle deelnemers van dit evenement is er tijdens de pauze een speciale actie van Patrick's Catering. Toegang is GRATIS.

Zeg eens eerlijk waarom zou u deze dag willen missen …?

Comments