Arlettes laatste wens

Geplaatst 30 nov. 2018 01:37 door Jelka Bröcheler   [ 30 nov. 2018 01:46 bijgewerkt ]

Oproep crowd-funding van de ouders van Arlette uit groep 3/4 van Drostenburg:

Onze 7-jarige dochter Arlette heeft een progressieve spierziekte, HMSN type 3. Ze is inmiddels in de laatste fase van deze ziekte gekomen. Hierdoor heeft zij nog maar kort te leven. Inmiddels heeft zij volledige beademing en 24 uur per dag zorg nodig. Zij heeft nog nooit een dag gehad zonder zorgen, al vanaf haar geboorte is zij ziek en heeft ze diverse operaties gehad. Ze kan nauwelijks praten, niet lopen, niet normaal zitten, enz. 

Het enige wat zij leuk vindt in haar leven zijn Disney prinsessen. Haar enige en laatste wens is dan ook om naar Disneyland Parijs te gaan. Wij willen als ouders samen met haar een paar dagen daar doorbrengen. Echter moeten de verzorgers en alle apparaten mee en er moet speciaal vervoer worden geregeld. Hierdoor wordt deze reis te duur om zelf te kunnen betalen en roepen wij daarom jullie hulp in. Elke kleine bijdrage helpt al om tot ons einddoel te komen van 6.000 euro die nodig is om dit te kunnen doen. 

Wil je ons alsjeblieft helpen Arlette en ons wens te vervullen? Wij zijn jullie bij voorbaat uiterst dankbaar voor elke euro.

https://www.gofundme.com/arlettes-laatste-wens
Comments